Home / Wat we doen / Wat we doen

Wat we doen

De transities hebben grote gevolgen voor de leefomgeving. Dat vraagt om betrouwbare vakkennis en om transformatie van vakmensen zelf. Aeneas helpt daarbij. Dat doen we op vier fronten:

Kennis

Aeneas Media faciliteert kennisuitwisseling in de bouw en aanpalende sectoren. Dat doen we al sinds 1993! Aeneas Media bestaat uit 6 kennisnetwerken, met elk een andere focus. 
Meer lezen

Aeneas Academie

De Aeneas Academie bestaat sinds 2022. Naast betrouwbare kennis is er, meer dan ooit, behoefte aan een manier van samenwerken die iedereen past. Aeneas helpt professionals verder met het ontwikkelen van (verfijnde) persoonlijke communicatievaardigheden. Aeneas weet wat er binnen de bouw speelt en waar er winst te behalen is. Thema's als verduurzaming, circulariteit en de energietransitie komen terug in de trainingen.
Meer lezen

Tijdelijke collega's

Ondanks dat iedereen knoerthard werkt, heb je soms extra handjes nodig. Wij hebben die tijdelijke bonuscollega’s voor jou. 
Meer lezen

Sprekers

Aeneas Sprekers zijn zoals Aeneas mensen die werken op het snijvlak van de oude wereld en de nieuwe wereld. Aeneas sprekers zijn bevlogen en dappere mensen met een missie en zijn bereid de spelregels te veranderen om de nieuwe wereld mogelijk te maken.
Meer lezen

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren