Medewerker Klantenservice en Administratie – 24/28 uur

Word jij vrolijk van het helpen van mensen? Ben je nauwkeurig en geduldig en op zoek naar iets nieuws? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

Wat ga je doen?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze bellende klanten en verwelkomt iedereen die bij ons door de deur stapt.
  • Je gaat je ons CRM-systeem van A tot Z eigen maken en bent aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle vragen rond het systeem.
  • Je bent verantwoordelijk voor een goede verwerking van abonnementswijzigingen, bestellingen en evenementinschrijvingen.
  • Je regelt alles rond de verspreiding van onze boeken en bent eerste contactpersoon van boekhandels en het verzendhuis.
  • Je helpt onze commerciële mensen bij het opstellen van offertes.
  • Je bent één van de mensen die ervoor zorgt dat het kantoor netjes blijft.

Over de functie

Na je inwerkperiode word jij de spil van onze organisatie. Jij zorgt ervoor dat ons CRM-systeem 100% klopt. Niet alleen doordat je zelf accuraat bent bij het invoeren van gegevens, maar ook omdat je collega’s daarin begeleidt.  Daarnaast kijk je met een scherp oog naar onze werkwijzen en doe je voorstellen tot verbetering waar nodig.

Wie ben jij?

Je bent toe aan de tweede of derde stap van je carrière. Als collega’s jou omschrijven, noemen ze de eigenschappen geduldig, hulpvaardig en punctueel. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en ben je communicatief sterk. Je krijgt energie van persoonlijk contact en staat onze klanten graag te woord. Je houdt ook van gezelligheid en een drankje op zijn tijd met collega’s. Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-opleiding.

Wie zijn wij?

Aeneas Media is een innovatief mediabedrijf, gevestigd in het leukste kantorenpand van ‘s Hertogenbosch: De Gruyterfabriek. Onze klanten helpen hun werk beter te doen; dat zien wij als onze missie. Wij faciliteren de kennisuitwisseling binnen vaknetwerken in de bouw, ruimtelijk ontwikkeling en energiesector en weten onze leden hierdoor langdurig te binden. Kwaliteit van de inhoud, flexibiliteit en de klant staan centraal. We streven ernaar zo dicht mogelijk op het proces van de klant te zitten. Ons jonge en hechte team bestaat uit zeventien professionals die samen werken aan zes toonaangevende titels.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een groeiend en dynamisch mediabedrijf met een prettige informele werksfeer. Boterhammen smeren is niet nodig, want onze lunch staat elke dag om 12.30 uur klaar. Daarnaast is er volop ruimte voor eigen initiatief en doorontwikkeling. 

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris volgens de cao van het uitgeverijbedrijf (€ 1.915 - € 2.693 op basis van 36 uur), flexibele werktijden en een zeer collegiale werkomgeving, waar gezelligheid en teambuilding vooropstaan.

Interesse en pas jij in het profiel?

Stuur ons voor 27 januari je sollicitatiebrief met CV en licht toe waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Deze kun je sturen naar j.vanamelsfoort@aeneas.nl.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Robert Dingemans, Aeneas Media, via telefoonnummer 06 28 07 48 68.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.