Eventmarketeer – 32 uur

Ben jij een ster in het organiseren van evenementen en stroomt gastvrijheid door je bloed? Dan is deze functie als eventmarketeer iets voor jou! Bij Aeneas organiseren we bijeenkomsten van allerlei formaat. Van seminars tot kennistafels, van groot tot klein.

Wat ga je doen?

  • Je gaat op zoek naar de leukste locaties passend bij het event;
  • je houdt contact met de eventmanager op locatie om praktische zaken af te spreken zoals catering;
  • tijdens de voorbereidingen en op de dag van het event zelf ben je het aanspreekpunt;
  • je maakt per event een draaiboek en een communicatieplan;
  • je stelt samen met de merkenteams de begroting per event op;
  • samen met de merkenteams werk je aan de werving voor evenementen aan de hand van het door jou opgesteld communicatieplan;
  • je denkt mee bij de uitvoering van marketingacties.

Wie ben jij?
Je vindt het leuk om te plannen en te organiseren. Je kunt goed samenwerken, houdt van aanpakken, werkt graag in een dynamische omgeving en je krijgt energie van mensen. Je hebt HBO werk- en denkniveau, deinst er niet voor terug om de telefoon te pakken en staat graag klaar voor je collega’s.

Wie zijn wij?
Aeneas Media is een innovatief mediabedrijf, gevestigd in het leukste kantorenpand van ’s Hertogenbosch: De Gruyterfabriek. Onze klanten helpen hun werk beter te doen; dat zien wij als onze missie. Wij faciliteren de kennisuitwisseling binnen vaknetwerken in de bouw, ruimtelijk ontwikkeling en energiesector en weten onze leden hierdoor langdurig te binden. Kwaliteit van de inhoud, flexibiliteit en de klant staan centraal. We streven ernaar zo dicht mogelijk op het proces van de klant te zitten. Ons jonge en hechte team bestaat uit zeventien professionals die samen werken aan zes toonaangevende titels.

Wat bieden wij?
Een afwisselende baan in een groeiend en dynamisch mediabedrijf met een prettige informele werksfeer. Boterhammen smeren is niet nodig, want onze lunch staat elke dag om 12.30 uur klaar. Daarnaast is er volop ruimte voor eigen initiatief en doorontwikkeling. 

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris volgens de cao van het uitgeverijbedrijf (€ 2.192 - € 3.018 op basis van 36 uur), flexibele werktijden en een zeer collegiale werkomgeving, waar gezelligheid en teambuilding vooropstaan.

Interesse en pas jij in het profiel? 
Stuur ons voor 21 oktober je sollicitatiebrief met CV en licht toe waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Deze kun je sturen naar j.vanamelsfoort@aeneas.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Elleke van de Westeringh, Aeneas Media, via telefoonnummer 073 205 10 29.