Home /

Rondetafelgesprek 'Een DO is geen TO'

12 april 2022

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Je kunt je daarom niet meer inschrijven. Het evenement is terug te kijken via https://www.youtube.com/watch?v=GZ1fhVeDAVw

Het draait in de bouw veel om risico’s, of beter gezegd om het afwenden daarvan. Dat is een van de redenen dat aannemers steeds eerder in het proces worden gecontracteerd. Dit gebeurt vaak in een fase waarin belangrijke informatie over het ontwerp nog niet volledig is uitgekristalliseerd. Dat hoeft geen probleem te zijn, als met dat gegeven maar rekening wordt gehouden. Helaas is dat lang niet altijd het geval.

Rondetafelgesprek
Op 12 april gaan projectontwikkelaars, aannemers, architecten en adviseurs met elkaar in gesprek over de manier waarop er in Nederland wordt aanbesteed, wat de verschillende belangen zijn en hoe we daar beter rekening mee kunnen houden.


IMd Raadgevende Ingenieurs organiseert een rondetafelgesprek op:

Dinsdag 12 april 2022, van 15:00 uur - 16:30 uur

 

Bijwonen en meediscussiëren
Meeluisteren en discussiëren kan via een online stream. Het enige wat u hoeft te doen is vooraf online aanmelden onder aan deze pagina. Deelname is gratis!


Deelnemers
De deelnemers aan het rondetafelgesprek zijn:

Gespreksleider is Jacques Linssen (Aeneas / Cement)

Opinieartikel
Eerder publiceerde IMd over dit onderwerp een spraakmakend artikel “Definitief ontwerp is nog lang geen technisch ontwerp” dat de nodige reacties uitlokte.

details

Datum & tijd

Dinsdag 12 april 2022
15.00 - 16.30 uur


Onderwerp

Een DO is geen TO


Locatie

Online


Kosten

Gratis

In samenwerking met

IMd Raadgevende Ingenieurs
Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren