Voor vragen neem direct contact met ons op

Aeneas Media

Aeneas Media is een all round mediabedrijf dat gericht is op kennisuitwisseling onder professionals in de bouw. Waarbij de markt kennis creëert voor de markt, onze rol hierbij is om deze kennis te verzamelen, te valideren en te verspreiden met daarbij een scherp oog op de nieuwste (digitale) ontwikkelingen. Op deze manier zijn we de afgelopen jaren getransformeerd van een traditionele uitgeverij naar een bedrijf dat midden in de markt staat van haar klanten.

Onder de paraplu van Aeneas Media vallen zes verschillende merktitels die elk een specifieke markt binnen de bouw bespelen. Onze vaktitels zijn Cement, Betoniek, Toets, Energie+, Renda en Ruimte en Wonen. De merken opereren zelfstandig, maar profiteren van elkaars inzichten door nauw met elkaar samen te werken op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch.

Wij krijgen energie van bevlogen mensen met liefde voor hun vak. Voor deze mensen zetten wij ons elke dag weer voor de volle 100 procent in. Alles wat wij doen is erop gericht om deze mensen de beste versie van hemzelf te laten zijn, om zo de bouwsector te helpen zich te blijven door ontwikkelen.

Wat karakteriseert ons bedrijf?

Over de jaren hebben wij ons een aantal eigenschappen eigen gemaakt waar we trots op zijn en die we ook nauwlettend bewaken. Zo kiezen we er bewust voor om ons te richten op kleine, specifieke nichemarkten. Hierdoor is het voor ons mogelijk om persoonlijk en direct te communiceren. Dit vinden wij belangrijk en zorgt ervoor dat wij flexibel kunnen zijn in ons handelen. Hostmanship is een begrip dat iedereen binnen onze organisatie actief uitoefent en ook uitdraagt. We vinden het belangrijk dat mensen weten dat ze welkom zijn. Daar zijn wij dagelijks mee bezig. 

Daarnaast kiezen wij sterk voor inhoud. Informatie is er in overvloed. De uitdaging zit in het filteren van deze informatie. Welke kennis is waardevol en helpt de professional daadwerkelijk vooruit? Onze medewerkers filteren, redigeren en valideren de content voordat deze als een cadeautje bij je wordt afgeleverd.

Constante vernieuwing is een ander typerend aspect van onze organisatie. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en wij vinden het belangrijk hier alert op te zijn. Steeds zijn we op zoek naar de optimale manier om kennis te delen. Dit betekent dat we graag experimenteren met nieuwe ideeën en technologieën. Wij combineren de ervaring van doorgewinterde professionals met startende jonge pioniers die de ruimte krijgen om hun frisse ideeën in de praktijk te brengen.