Ons team komen versterken?

Ons team

Ons deskundige en gedreven team staat voor u klaar. Wij stellen ons daarom graag aan u voor.

Jorien van Amelsfoort

Administratief medewerker financieel

Met veel plezier houd ik graag de touwtjes (lees: cijfertjes) in handen. Ik hou van gezelligheid en een babbeltje. Klantgericht, gezellig en gestructureerd beschrijven mij het best. Als de cijfers me even teveel zijn, stort ik me op de personeelszaken. Waar ik ook met veel plezier aan werk. 

Birgit Barten

Content Manager Betoniek

Met een grote passie voor bladen maken zorg ik als Coördinator printproducties voor de realisatie van de magazines van de merken Cement, Renda, Ruimte en Wonen, Betoniek en Energie+. Ook ben ik content manager van Betoniek. Hoe een Word-document in een mooi vormgegeven artikel in een van onze titels verandert vind ik fascinerend.

Robert Dingemans

Algemeen Manager

Als Algemeen Manager ben ik binnen Aeneas Media verantwoordelijk voor de aansturing en coaching van een team gedreven professionals. Daarnaast houd ik me bezig met financiën. Enthousiast, klantgericht, kritisch en nieuwsgierig zijn woorden die mij beschrijven. Die laatste twee eigenschappen geven me de (soms vervelende) gewoonte me overal mee te willen bemoeien.

Martine Geeratz

Administratie- en klantenservicemedewerker

In veel gevallen ben ik telefonisch en per e-mail, jouw eerste aanspreekpunt binnen Aeneas. Ik werk graag klant- en oplossingsgericht aan alle voorkomende vragen en probeer je zo weer op weg te helpen. Persoonlijk ben ik altijd bezig met optimaliseren, wat ik ook in mijn werk graag toepas.
De puntjes op de ‘i’ zetten en zorgen dat het klópt, daar voel ik me fijn bij.

Marjolein Heijmans

Manager proces en productontwikkeling / Community Manager

Voortdurend zoek ik de uitdaging in het professionaliseren van bedrijfs- en marketingprocessen, waarin de klant altijd centraal staat. Ik haal mijn plezier uit de combinatie van denken en doen.Stimuleren, motiveren, begeleiden en coördineren van mensen die het oplossen van complexe vraagstukken als een echte uitdaging zien. Ik heb een "hands-on-mentaliteit" en sta altijd midden in mijn team.

Jacques Linssen

Uitgever en vakredacteur Beton

Graag werk ik samen met jou aan eerlijke mediaproducten met inhoud, die bijdragen aan verantwoord gebruik van beton. Dit doe ik met kennis van zowel techniek als communicatie, ruime redactionele ervaring, een kritische blik en vooral veel enthousiasme!

Myrtle Matthijssen

Eventmarketeer

Als eventmarketeer ben ik het gezicht en aanspreekpunt voor alle evenementen. Graag bedenk ik op basis van de wensen de juiste sfeer, locatie en praktische invulling voor elk event. Dus sluit je aan bij een kennistafel, een event of een webinar, dan verwelkom ik je graag. Samen met jou streef ik ernaar om meer uit elkaars netwerk te halen.

Leo Nijs

Coördinator E-commerce

Alle leads komen langs mijn bureau. Veel bedrijven benader ik zelf, maar als ik denk dat één van mijn collega's beter kan helpen, dan speel ik 'm met veel plezier door. De hele dag door ben ik bezig met de vraag: hoe kunnen wij o.a. met ons bereik en goede merknamen andere bedrijven in de markt helpen?

Hanneke Schaap

Content Manager Cement

Als content manager van Cement zorg ik voor een goed verloop van de publicaties in ons vakblad en op ons online platform. Met veel plezier leid ik het uitgeefproces in goede banen en stuur ik alle betrokkenen aan. Ik houd mij bezig met schrijven, eind- en beeldredactie, kwaliteitscontrole en de communicatie via onze website, nieuwsbrief en social media.

Evamarije Smit

Directeur

Bij onze kennisnetwerken Renda, Ruimte en Wonen en Energie+ heb ik geleerd goed te luisteren naar professionals. Steeds heb ik geprobeerd de behoeften aan kennis en contacten op te halen en te vertalen naar innovatieve, soms gewaagde vraagstellingen, onderwerpen en thema’s. Als directeur van Aeneas Media zal ik dit blijven doen en dan voor het hele bedrijf. Elke dag start ik met een Chineese bewegingsleer Chi Neng Qigong, voor een helder hoofd en een vitaal lichaam!

Dionne Verstegen

Content Manager Renda

Het schrijven van diverse soorten content en het organiseren van evenementen; daar word ik blij van. Hierbij focus ik me met name op de inhoud en het persoonlijke contact met verschillende doelgroepen. Deze zaken komen perfect samen in mijn functie als Community Manager van Renda, waarbij ik met behulp van de content en evenementen het Renda Netwerk met elkaar wil verbinden. In het weekend sla ik graag een balletje op de tennisbaan.

Elleke van de Westeringh

Community Manager Renda

Als marketeer richt ik me voornamelijk op direct marketing, social media, visueel content, strategieën en processen. Ook organiseer ik de praktische zaken van onze evenementen zoals de locatie, catering en ik ben het aanspreekpunt voor gasten. Ga je naar een event? Dan kom je zeker nog in contact met me. 

Yvette Vierhout

Content Manager Ruimte en Wonen / Energie+

Ben je betrokken bij het kennisnetwerk van Ruimte en Wonen of Energie+, dan ben ik voor jou het aanspreekpunt. Met trots regel ik voor deze merken de content, zorg dat we geen enkele deadline missen en organiseer ik events om mensen bij elkaar te brengen.