Ons team komen versterken?

Ons team

Ons deskundige en gedreven team staat voor u klaar. Wij stellen ons daarom graag aan u voor.

Jorien van Amelsfoort

Administratief medewerker financieel

Met veel plezier houd ik graag de touwtjes (lees: cijfertjes) in handen. Ik hou van gezelligheid en een babbeltje. Klantgericht, gezellig en gestructureerd beschrijven mij het best. Als de cijfers me even teveel zijn, stort ik me op de personeelszaken. Waar ik ook met veel plezier aan werk. 

Birgit Barten

Content Manager Betoniek en coördinator printproducties

Met een grote passie voor bladen maken zorg ik als Coördinator printproducties voor de realisatie van de magazines van de merken Cement, Renda, Ruimte en Wonen, Betoniek en Energie+. Ook ben ik content manager van Betoniek. Hoe een Word-document in een mooi vormgegeven artikel in een van onze titels verandert vind ik fascinerend.

Robert Dingemans

Algemeen Manager

Als Algemeen Manager ben ik binnen Aeneas Media verantwoordelijk voor de aansturing en coaching van een team gedreven professionals. Daarnaast houd ik me bezig met financiën. Enthousiast, klantgericht, kritisch en nieuwsgierig zijn woorden die mij beschrijven. Die laatste twee eigenschappen geven me de (soms vervelende) gewoonte me overal mee te willen bemoeien.

Marjolein Heijmans

Manager proces en productontwikkeling / Community Manager Beton

Voortdurend zoek ik de uitdaging in het professionaliseren van bedrijfs- en marketingprocessen, waarin de klant altijd centraal staat. Ik haal mijn plezier uit de combinatie van denken en doen.Stimuleren, motiveren, begeleiden en coördineren van mensen die het oplossen van complexe vraagstukken als een echte uitdaging zien. Ik heb een "hands-on-mentaliteit" en sta altijd midden in mijn team.

Aebele Kluwer

Directeur

Ik ben een ondernemer met een passie voor nieuwe mediaconcepten. Onderzoekend, nieuwsgierig en optimistisch. Op zoek naar maatschappelijke relevantie in combinatie met commercieel draagvlak.

Jacques Linssen

Uitgever en vakredacteur Beton

Graag werk ik samen met jou aan eerlijke mediaproducten met inhoud, die bijdragen aan verantwoord gebruik van beton. Dit doe ik met kennis van zowel techniek als communicatie, ruime redactionele ervaring, een kritische blik en vooral veel enthousiasme!

Leo Nijs

Online productontwikkeling

Volg met alle plezier de ontwikkelingen op het gebied van internetmarketing. Adviseer en steun vervolgens de teams bij het in de praktijk brengen van de digitale kansen. Van podcasten tot SEO en van emailmarketing tot webdesign.

Demi de Nobel

Medewerker Verkoop Binnendienst

Bel je naar kantoor, dan is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. Ons CRM-beheer probeer ik zo in te richten dat ik zowel jou als mijn collega's gemakkelijk en snel verder kan helpen.

Hanneke Schaap

Content Manager Cement

Als content manager van Cement zorg ik voor een goed verloop van de publicaties in ons vakblad en op ons online platform. Met veel plezier leid ik het uitgeefproces in goede banen en stuur ik alle betrokkenen aan. Ik houd mij bezig met schrijven, eind- en beeldredactie, kwaliteitscontrole en de communicatie via onze website, nieuwsbrief en social media.

Stefan Terpstra

Verkoop medewerker binnendienst

Jouw product bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen; dat is wat ik doe. Dat kan zowel on- als offline, maar is altijd in combinatie met een adviserend gesprek. Wil jij jouw product via een van onze merken onder de aandacht brengen? Dan kom ik graag met je in gesprek en komen we samen tot de meest doeltreffende methode. 

Evamarije Smit

Conceptmanager Renda / Ruimte en Wonen

Met enthousiasme werk ik aan de netwerken Renda en Ruimte en Wonen met als doel professionals met elkaar te laten kennis maken, kennis delen en kennis ontwikkelen. Persoonlijke aandacht, goede inhoud en plezier zijn mijn motors.

Dionne Verstegen

Community Manager Renda

Het schrijven van diverse soorten content en het organiseren van evenementen; daar word ik blij van. Hierbij focus ik me met name op de inhoud en het persoonlijke contact met verschillende doelgroepen. Deze zaken komen perfect samen in mijn functie als Community Manager van Renda, waarbij ik met behulp van de content en evenementen het Renda Netwerk met elkaar wil verbinden. In het weekend sla ik graag een balletje op de tennisbaan.

Elleke van de Westeringh

Marketeer

Als marketeer richt ik me voornamelijk op direct marketing, social media, visueel content, strategieën en processen. Ook organiseer ik de praktische zaken van onze evenementen zoals de locatie, catering en ik ben het aanspreekpunt voor gasten. Ga je naar een event? Dan kom je zeker nog in contact met me. 

Phil van Doorn

Stagiaire Renda

Als business innovator ben ik continu bezig met vernieuwing, met die vernieuwing vind ik het belangrijk om het dagelijks leven makkelijker te maken. Dit doe ik dan ook graag voor Renda.

Joost Zonneveld

Vakredacteur Ruime en Wonen / Energie+

Mooie en inhoudelijk sterke bladen maken. Daar word ik enthousiast van. En dat doe ik het liefste in een netwerk van partijen in het brede veld van het ruimtelijke domein. Of het nu om woonbeleid, de inrichting van Nederland of de energietransitie in de wijk gaat.

Yvette Vierhout

Content Manager Ruimte en Wonen / Energie+

Ben je betrokken bij het kennisnetwerk van Ruimte en Wonen of Energie+, dan ben ik voor jou het aanspreekpunt. Met trots regel ik voor deze merken de content, zorg dat we geen enkele deadline missen en organiseer ik events om mensen bij elkaar te brengen.