Ons team komen versterken?

Ons team

Ons deskundige en gedreven team staat voor u klaar. Wij stellen ons daarom graag aan u voor.

Jorien van Amelsfoort

Administratief medewerker financieel

Met veel plezier houd ik graag de touwtjes (lees: cijfertjes) in handen. Ik hou van gezelligheid en een babbeltje. Klantgericht, gezellig en gestructureerd beschrijven mij het best. Als de cijfers me even teveel zijn, stort ik me op de personeelszaken. Waar ik ook met veel plezier aan werk. 

Birgit Barten

Content Manager Betoniek en coördinator printproducties

Met een grote passie voor bladen maken zorg ik als Coördinator printproducties voor de realisatie van de magazines van de merken Cement, Renda, Ruimte en Wonen, Betoniek en Energie+. Ook ben ik content manager van Betoniek. Hoe een Word-document in een mooi vormgegeven artikel in een van onze titels verandert vind ik fascinerend.

Robert Dingemans

Teamleider Content Managers / Community Manager Renda

Als teamleider ben ik binnen Aeneas Media verantwoordelijk voor de aansturing en coaching van een team jonge professionals. Enthousiast, klantgericht, kritisch en nieuwsgierig zijn woorden die mij beschrijven. Die laatste twee eigenschappen geven me de (soms vervelende) gewoonte me overal mee te willen bemoeien. Als community manager van Renda ben ik de spil tussen redactie, marketing en partners.

Martine van Harten

Community Manager Ruimte en Wonen / Energie+

De club van vakredacteuren, partners, leden en lezers vormen samen de community van Ruimte en Wonen. Het zijn allen professionals in de ruimtelijke- en woonomgeving, die graag hun kennis delen met het doel de grote opgaven waar Nederland voor staat te doorgronden en op te lossen. Ik werk tussen hen, verbindt, luister, stel vragen en activeer. Waar stolt de kennis, met wie delen we het en waar moet het gesprek over gaan: typische vragen voor mij als community manager. Wil je met mij in gesprek? Bel of mail mij gerust.

Marjolein Heijmans

Hoofd marketing en verkoop / Community Manager Beton

Continu zoek ik de uitdaging in het verbeteren van bedrijfs- en marketingprocessen, waarbij onze klant altijd centraal staat. Mijn kracht ligt met name in de combinatie van denken én doen: coördineren, begeleiden en uitvoeren. Ik werk oplossingsgericht met enthousiasme en een passie voor mensen, organisatie en communicatie.

Aebele Kluwer

Directeur

Ik ben een ondernemer met een passie voor nieuwe mediaconcepten. Onderzoekend, nieuwsgierig en optimistisch. Op zoek naar maatschappelijke relevantie in combinatie met commercieel draagvlak.

Jacques Linssen

Uitgever en vakredacteur Beton

Graag werk ik samen met jou aan eerlijke mediaproducten met inhoud, die bijdragen aan verantwoord gebruik van beton. Dit doe ik met kennis van zowel techniek als communicatie, ruime redactionele ervaring, een kritische blik en vooral veel enthousiasme!

Leo Nijs

Online marketeer

Het juiste plekje veroveren in de digitale wereld door constant bezig te zijn met op welke manieren we bezoekers trekken en hoe we hun een aangename en inspirerende ervaring kunnen bieden. Zodat ze bij ons terug willen keren en zich uiteindelijk aan ons verbinden.

Demi de Nobel

Management Assistente en CRM-beheer

Demi is met haar servicegerichte en klantvriendelijke instelling het eerste aanspreekpunt van Aeneas. Zij beantwoordt vol enthousiasme uw vragen en helpt u graag verder op weg. Daarnaast ondersteunt ze iedereen in ons bedrijf, maakt ze het mensen graag naar de zin en houdt ze ervan als alles goed geregeld is. Met andere woorden een echte duizendpoort, die bijspringt waar nodig is. 

Hanneke Schaap

Content Manager Cement

Als content manager van Cement begeleid ik het uitgeefproces van onze content: van de creatie en het beheer tot de publicatie en marketing. Met veel plezier leid ik de productie van de online en hard copy publicaties in goede banen en stuur alle betrokken partijen aan. Daarnaast houd ik mij bezig met schrijven, eind- en beeldredactie, kwaliteitscontrole en marketing/communicatie.

Stefan Terpstra

Verkoop medewerker binnendienst

Evamarije Smit

Conceptmanager Renda / Ruimte en Wonen

Met enthousiasme werk ik aan de netwerken Renda en Ruimte en Wonen met als doel professionals met elkaar te laten kennis maken, kennis delen en kennis ontwikkelen. Persoonlijke aandacht, goede inhoud en plezier zijn mijn motors.

Dionne Verstegen

Community Manager Renda

Het schrijven van diverse soorten content en het organiseren van evenementen; daar word ik blij van. Hierbij focus ik me met name op de inhoud en het persoonlijke contact met verschillende doelgroepen. Deze zaken komen perfect samen in mijn functie als Community Manager van Renda, waarbij ik met behulp van de content en evenementen het Renda Netwerk met elkaar wil verbinden. In het weekend sla ik graag een balletje op de tennisbaan.

Elleke van de Westeringh

Marketeer

Als marketeer richt ik me voornamelijk op direct marketing, social media, visueel content, strategieën en processen. Ook organiseer ik de praktische zaken van onze evenementen zoals de locatie, catering en ik ben het aanspreekpunt voor gasten. Ga je naar een event? Dan kom je zeker nog in contact met me.