Home / Wat we doen / Kernwaarden

Kernwaarden

Dit zijn onze merkwaarden. Ze beschrijven wie we zijn, waar we voor staan, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan. Onze merkwaarden helpen ons keuzes voor de toekomst te maken. Voor elk besluit, hoe klein ook, kunnen we deze waarden gebruiken om te kijken of het bij ons past.

Inhoudelijk
We houden van de inhoud. We richten ons niet op het vluchtige nieuws, maar gaan voor kwalititatief sterke en betrouwbare content. 

Liefde
We geloven in de liefde voor het vak die voelbaar is bij zoveel professionals. We geloven in een liefdevolle houding ten op zichten van elkaar, helpend in plaats van wijzend. Op een gastvrije manier professionals met elkaar verbinden, zodat zij zorgen voor een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving. 

Plezier
We geloven dat hoe groot en ernstig de uitdagingen in de gebouwde omgeving ook zijn, het werk ook leuk moet zijn. Enige relativering, zelfspot en humor zullen helpen bij het omarmen van onze eigen gebreken, het begin van een andere houding ten op zichten van elkaar. Op een creatieve manier kennisuitwisseling stimuleren, dat is belangrijk.

Vooruitstrevend
Wij willen graag vooruitstrevend zijn. We creëren een veilige plek waar we uitdagen tot kwetsbaarheid, eerlijkheid en openheid. We durven zaken te benoemen die anders zouden kunnen en zijn zelf ook bereid om te experimenteren. 

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren