Home /

Familiebedrijf - Evamarije Smit

Eens in de zoveel tijd schrijft onze directrice Evamarije Smit een column met daarin haar kijk op onze wereld en de rol van Aeneas daarin. Vandaag deel 2.

En hebben wij nou een familiebedrijf? Is Aeneas Media een familiebedrijf? Mijn nekharen gaan er een beetje van overeind staan. Maar omdat het bedrijf van mij op Aebele is overgedragen, lijkt het er wel een beetje op.

En Aebele en ik hebben een samengesteld gezin. We zijn met zijn zevenen. Ik met mijn zoon en dochter en Aebele met zijn twee zonen en dochter. Supergezellig als je samen op de grote bank tv zit te kijken. En zo nu en dan knap ingewikkeld om iedereen gelukkig te houden.

Soms stel ik me voor dat mijn dochter Sophie mij gaat opvolgen. Zou zomaar kunnen. En ik heb ook wel eens bedacht hoe het zou zijn als ze allemaal in het bedrijf willen werken: dan is het ineens wel een echt familiebedrijf en zetten we een traditie voort: Aebele is een telg uit de gerenommeerde Kluwerfamilie.

Zou toch wat zijn als we de komende tig generaties Aeneas Media zijn en het ons echt gaat lukken om professionals in de bouw te helpen om niet alleen kennis te ontwikkelen, maar ook daadwerkelijk samen te zorgen voor een bewoonbare aarde!? Sorry, ik draaf een beetje door. Eerst maar eens zelf dat stokje stevig ter hand nemen.

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren