Aeneas Jubileum

29 juni 2018

Aeneas viert feest! 

Aeneas Media is 25 jaar geworden. Wat allemaal is begonnen op een zolderkamertje is inmiddels gegroeid naar een bedrijf met 15 medewerkers. En daar zijn we trots op! Deze mijlpaal willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom geven we feest op 29 juni aanstaande bij Poppodium Willem II in ‘s-Hertogenbosch. 

We hebben een flexibel programma samengesteld waarbij je vanaf 15.00 uur van harte welkom bent. Om 15.15 uur starten we met een feestelijke opening. Vervolgens gaan we naar het theater voor een inspirerende lezing van Bert Mulder.

Bert neemt ons mee de toekomst in. Hij duidt de grote maatschappelijke verandering richting de netwerksamenleving. Deze complexe, veranderende wereld vraagt het vermogen betekenis te kunnen creëren. Wat betekent dit voor Aeneas en voor ons allemaal persoonlijk. Bert Mulder is lector informatie, technologie en samenleving aan de Haagse Hogeschool.

Na de lezing van Bert (rond 17.00 uur) zal het walking diner beginnen. Lekker genieten van diner, onder het genot van een drankje. Ook zal er een live-band komen optreden. Dus wie een dansje durft te wagen..?

 

Inschrijven voor Aeneas Jubileum