Home / Aeneas Connect

Aeneas Connect

Al jarenlang delen we kennis via verschillende kanalen. We schrijven niet alleen artikelen, maar organiseren ook bijeenkomsten en faciliteren webinars . En dit alles met kennis van de branche. Steeds vaker krijgen wij het verzoek om ook voor onze partners en leden content te verzorgen. Het antwoord daarop is ja. Met alle liefde bieden wij de helpende hand. Dit doen we onder de noemer van Aeneas Connect.

Wij worden voornamelijk ingezet te helpen bij het schrijven en redigeren van teksten en de organisatie van evenementen of webinars. Ook als je op zoek bent naar een geschikte dagvoorzitter of gespreksleider kun je bij ons terecht.

Ervaring binnen de bouw
Het vaakst horen we dat bedrijven graag met ons werken, omdat we de bouw kennen. We hebben ervaring in de sector, kennen de partijen, spreken de taal en weten wat in deze markt wel en niet werkt.

We beseffen dat je niet per se op zoek bent naar een nieuwe marketingstrategie. Natuurlijk kunnen we meedenken, maar we zijn in de basis bewust erg praktisch ingesteld. Jij hebt een tekst nodig? Dan schrijven we die. Jij wilt een evenement organiseren? Dan doen we dat. Wij snappen het wanneer je vraagt om een kraan en niet om een hele keuken. Zie ons als je tijdelijke bonuscollega’s die je helpen bij een specifiek project.

Contact opnemen
Onze diensten bieden wij aan onder de merknaam Aeneas Connect. Op de website vind je een duidelijk overzicht van onze diensten: www.aeneasconnect.nl. Via die weg kun je vrijblijvend informeren. 

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren