'Van Yab Yum naar Dim Sum’ toe aan tweede druk

In maand tijd 5.650 exemplaren verkocht

donderdag 6 januari 2011 Ellen van Brummelen 546x gelezen

DEN HAAG, donderdag 6 januari 2011 – In februari verschijnt de tweede druk van het boek ‘Van Yab Yum naar Dim Sum – Uitdagende visies op de bouw-, installatie- en vastgoedsector in 2025’. Van de eerste druk, die op 25 november 2010 verscheen, zijn inmiddels al 5.650 exemplaren over de spreekwoordelijke toonbank gegaan. Daarmee is de eerste druk uitverkocht.

De sector staat aan de vooravond van grote veranderingen. Dit boek laat zien welke ontwikkelingen gaande zijn en hoe organisaties daarop in kunnen spelen. Het boek is geschreven door Marjet Rutten en kost € 39,-. Ook de tweede druk is via verschillende verkoopkanalen verkrijgbaar, waaronder bij Uitgeverij Æneas.

 

Ontwikkelingen op het gebied van economie, demografie, sociale zaken, technologie en natuur en milieu zorgen ervoor dat de bouw-, installatie- en vastgoedsector er in 2025 definitief anders uitziet. ‘Van Yab Yum naar Dim Sum’ licht de ontwikkelingen toe en geeft voorbeelden van hoe andere organisaties op die ontwikkelingen inspelen.

 

Het is een praktisch boek waar honderden mensen aan meewerkten. Zij gaven hun visie, droegen ideeën aan en deelden hun verwachtingen. Jonge, aanstormende talenten net zo goed als oude rotten in het vak. ‘Van Yab Yum naar Dim Sum’ is bedoeld voor overheden, ontwikkelaars, corporaties, bouwers, brancheverenigingen, adviseurs, toeleveranciers en alle andere partijen betrokken bij de branche voor wie het van cruciaal belang is om verder vooruit te kijken dan naar de dag van morgen.

 

Over de auteur

Marjet Rutten begon haar carrière in de bouw in 1998 als marketingmanager voor de bouwtoelevering. Eind 2001 was zij medeoprichter van BouwKennis en in 2006 zette zij het Duitse BauInfoConsult op. Sinds 2009 werkt ze als zelfstandig adviseur. In die rol ondersteunt ze organisaties in de bouw-, installatie- en vastgoedsector bij hun marketing- en innovatiebeleid, treedt zij op als spreker en begeleidt ze managementworkshops.

 

Specificaties van het boek

Titel:

Van Yab Yum naar Dim Sum – Uitdagende visies op de bouw-, installatie- en vastgoedsector in 2025

Auteur:

Marjet Rutten

ISBN:

978-90-815838-1-7

Uitgever:

Constructief

Verkoopprijs:

€ 39,-

Direct bestellen:

Klik hier!

 

 

Meer informatie: www.debouwin2025.nl

 

Lees ook: 'Van Yab Yum naar Dim Sum' gratis online beschikbaar' (1 augustus 2012)


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.