Van Yab Yum naar Dim Sum gratis online beschikbaar

woensdag 1 augustus 2012 1087x gelezen

BOXTEL, woensdag 1 augustus 2012 – ‘Van Yab Yum naar Dim Sum – Een blik in de toekomst van de bouw-, installatie en vastgoedsector’ is vanaf nu ook gratis online beschikbaar. Van het boek, dat in 2010 verscheen, zijn inmiddels 10.000 exemplaren verkocht. Op dit moment zijn de laatste exemplaren nog beschikbaar via de website van Æneas. Er komt geen herdruk meer.

Het hele boek is via Issuu te lezen, maar ook te downloaden. Auteur Marjet Rutten: “Ik wil graag iedereen in de gelegenheid stellen het boek te lezen. Hoewel steeds meer mensen zich realiseren dat de wereld verandert en ook onze sector moet veranderen, krijg ik nog vaak positieve reacties van mensen die het een fijn overzicht vinden.”

 

In ‘Van Yab Yum naar Dim Sum’ passeren vele ontwikkelingen de revue: inmiddels bekende ontwikkelingen als ketensamenwerking en BIM, maar ook onderwerpen voor de toekomst. Het boek is een samenvatting van de belangrijkste ontwikkelingen in de markt.

 

Marjet Rutten schreef naast ‘Van Yab Yum naar Dim Sum’ ook het boek ‘Van Weerstand naar Transparant’, over het nut en het gebruik van internet en social media in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. In september verschijnt haar nieuwe boek ‘Vrouwen kunnen niet bouwen’.

 

Lees ook: ‘Van Yab Yum naar Dim Sum’ toe aan tweede druk (6 januari 2011)


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.