Uitgeverij Æneas wordt Aeneas Media

maandag 16 maart 2015 375x gelezen

BOXTEL, maandag 16 maart 2015 – Uitgeverij Æneas heet vanaf vandaag Aeneas Media. Deze naam past beter bij wat het bedrijf doet en waarom het dat doet. Aeneas Media heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een traditionele vakuitgeverij van boeken en bladen tot een veelzijdig mediabedrijf dat de kennisuitwisseling faciliteert in verschillende vaknetwerken. Met de nieuwe naam én bijbehorende nieuwe huisstijl is dat beter zichtbaar.

Aeneas Media werkt al sinds 1993 aan multimediale vakinformatie voor de vakgebieden Betontechnologie en Constructie, Bestaande Bouw, Duurzame Energie en Ruimtelijke Ontwikkeling. Aeneas Media, gevestigd in Boxtel, heeft elf medewerkers en werkt samen met een groot netwerk aan externe auteurs en freelancers.

 

Verbinden

 

Æbele Kluwer, oprichter en directeur van Aeneas Media: “We liepen er steeds vaker tegenaan dat de term ‘uitgeverij’ meteen doet denken aan boeken en tijdschriften. Vroeger gaven we inderdaad alleen vakbladen en -boeken uit, maar intussen doen we zó veel meer dan dat: we organiseren netwerkevenementen, we maken webtv en geven online producten uit. Daarnaast blijven we natuurlijk ook boeken en magazines publiceren. Onze nieuwe naam Aeneas Media dekt de lading van onze werkzaamheden gewoon een stuk beter. We zijn echt de schakel tussen professionals en kennis en we faciliteren met onze mediaproducties de kennisuitwisseling.”

 

Typisch Aeneas

 

Er zijn vijf kernwaarden die typerend zijn voor Aeneas Media:


1. Kiezen voor inhoud
Informatie is er in overvloed; rijp en groen, objectief en gekleurd. Wij zijn een gewaardeerde leverancier van vakkennis. Daarmee stellen wij leden van ons netwerk in staat hun werk beter te doen. Betrouwbaarheid en deskundigheid staan hoog in ons vaandel.


2. Klein is groots
Wij kiezen voor kleinschaligheid. Ons bedrijf is klein, de niches waar wij deel van uitmaken zijn klein, de evenementen die wij organiseren zijn klein. Het contact is direct en persoonlijk en daardoor zijn we flexibel en betrokken.


3. Zonder wrijving geen glans
Wij hebben al onze klanten even lief; lezers, partners, auteurs en adverteerders. Dat kan spanning oproepen tussen inhoud en commercie, tussen korte en lange termijn. Die spanning gaan wij niet uit de weg, maar houdt ons scherp en leidt tot een beter eindresultaat.


4. Veerkracht
ICT-ontwikkelingen veranderen de fundamenten van onze dienstverlening. Dat vraagt om permanente vernieuwing en dat vinden we leuk. Steeds zijn wij op zoek naar de optimale manier om kennis te delen.


5. Hart en ziel
Wij krijgen energie van bevlogen mensen met liefde voor hun vak. Voor die mensen doen wij ons werk met passie en plezier.


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.