Uitgeverij Æneas publiceert ‘Sleutel naar Concepten - Toelichting op de Toolkit Duurzame Woningbouw’

woensdag 26 mei 2010 Ellen van Brummelen 196x gelezen

BOXTEL, woensdag 26 mei 2010 – Uitgeverij Æneas heeft op initiatief van het LenteAkkoord de ‘Sleutel naar Concepten’ gepubliceerd. De ‘Sleutel naar Concepten’ is een toelichting op de Toolkit Duurzame Woningbouw.

De ‘Sleutel naar Concepten’ gaat uit van een serie fundamentele vragen die in feite de sleutel vormen tot het vinden van passende energieconcepten om duurzaam te bouwen. In deze ‘Sleutel naar Concepten’ komen niet alleen diverse concepten aan bod, er worden vooral handvatten gegeven bij het kiezen voor een bepaald concept. Zodat men weer een stap dichter bij realisatie van een duurzaam bouwproject komt!

 

De Toolkit Duurzame Woningbouw is een compleet werk dat uitgebreide informatie biedt voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, architecten en gemeenten. De Toolkit Duurzame Woningbouw biedt een schat aan waardevolle informatie, maar sommige lezers kunnen door de bomen het bos niet meer zien. De ‘Sleutel naar Concepten’ helpt hen de weg door dat bos te vinden door de uitgebreide informatie uit de Toolkit Duurzame Woningbouw beknopt samen te vatten. De focus ligt hierbij op het onderwerp energie. Op deze manier wordt de informatie die de Toolkit Duurzame Woningbouw ontsluit toegankelijk voor ontwikkelaars, gemeentebeambten en ontwerpers die welwillend staan tegenover energiezuinig bouwen en hiermee snel aan de slag willen.

 

Titel:Sleutel naar Concepten – Toelichting op de Toolkit Duurzame Woningbouw
Auteur:Ragna Clocquet, DHV, Eindhoven
ISBN:978-94-6104-008-4
Verkoopprijs:€ 19,95
Direct bestellen?Klik hier.


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.