Uitgeverij Æneas publiceert haar eerste e-book!

‘Sleutel naar Concepten’ nu ook volledig online beschikbaar

dinsdag 20 juli 2010 Ellen van Brummelen 236x gelezen

BOXTEL, dinsdag 20 juli 2010 – Vanaf vandaag is bij Uitgeverij Æneas het eerste e-book beschikbaar. De ‘Sleutel naar Concepten’, die eind mei verscheen, is nu ook volledig online te raadplegen.

De ‘Sleutel naar Concepten’ beschrijft beknopt de uitgebreide informatie uit de Toolkit Duurzame Woningbouw. Deze Toolkit is een compleet werk dat uitgebreide informatie biedt voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, architecten en gemeenten. Het biedt een schat aan waardevolle informatie, maar sommige lezers kunnen door de bomen het bos niet meer zien. De ‘Sleutel naar Concepten’ helpt hen de weg door dat bos te vinden door de uitgebreide informatie uit de Toolkit Duurzame Woningbouw beknopt samen te vatten. De focus ligt hierbij op het onderwerp energie. Op deze manier wordt de informatie uit de Toolkit Duurzame Woningbouw toegankelijk voor ontwikkelaars, gemeentebeambten en ontwerpers die welwillend staan tegenover energiezuinig bouwen en hiermee snel aan de slag willen.

 

In de online versie van de ‘Sleutel naar Concepten’ zijn alle hoofdstukken en concepten snel en gemakkelijk te doorzoeken. Na bestelling van de Sleutel naar Concepten e-book ontvangen bestellers per e-mail een link waar zij het e-book kunnen downloaden.

 

Klik hier voor meer informatie over het e-book.


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.