Uitgeverij Aeneas publiceert ‘Duurzame ambities in de praktijk’

maandag 16 november 2009 Ellen van Brummelen 137x gelezen

BOXTEL, maandag 16 november 2009 – Deze week publiceert Uitgeverij Aeneas ‘Duurzame ambities in de praktijk – Vier routes door Delft’. Dit boekje bevat een weergave van duurzame excursies in Delft. Het biedt lezers een handvat om gerealiseerde duurzame ambities te gaan bekijken en er zelf iets mee te doen.

Het boek geeft een selectie van duurzame ambities die gerealiseerd zijn in de stad Delft en die om verschillende reden bijdragen aan een duurzame ontwikkeling. De voorbeelden zijn geclusterd langs (fiets)routes rond de thema’s groen, water, mobiliteit en bouwen. ‘Duurzame ambities in de praktijk’ is een uitnodiging om de projecten te bekijken in de praktijk en een uitdaging om de opgedane ideeën op een eigen manier toe te passen. Ook als u buiten Delft bent, is het boekje leuk om te lezen én een uitdaging om dergelijke duurzame aspecten in uw eigen omgeving te ontdekken.

 

‘Duurzame ambities in de praktijk’ is een uitgave van de leerstoel SMART Architecture van de faculteit Bouwkunde aan de TU Delft. Het boek is bestemd voor studenten, architecten, opdrachtgevers, adviseurs, stedenbouwkundigen, planologen, onderzoekers en alle anderen die zich bezig houden met duurzame ontwikkeling gerelateerd aan de gebouwde omgeving.

 

Overige informatie

Titel:

‘Duurzame ambities in de praktijk – Vier routes door Delft’

Auteurs:

Peter Teeuw, Christiane de Koning en Niek Stukje

ISBN:

978-94-6104-001-5

Omvang:

82 pagina’s

Formaat:

21 x 21 cm

Prijs:

€ 17,95

Verschijningsdatum:

23 november 2009

 

Klik hier voor meer informatie of om het boek direct te bestellen.

 

‘Duurzame ambities in de praktijk’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Æneas en is te bestellen via www.aeneas.nl of via Uitgeverij Æneas, Dr. van Helvoortstraat 3, 5281 BJ BOXTEL, tel. 0411-65 00 85, fax 0411-65 00 80, e-mail: mail@aeneas.nl. Meer informatie over deze en andere boeken vindt u ook op onze website www.aeneas.nl.


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.