Uitgeverij Æneas publiceert ‘Assessment of the Sustainability of Flexible building’

dinsdag 21 september 2010 Ellen van Brummelen 268x gelezen

BOXTEL, dinsdag 21 september 2010 – Uitgeverij Æneas heeft Assessment of the Sustainability of Flexible building gepubliceerd. Het boek is vandaag verschenen. Dit proefschrift beschrijft het onderzoek naar een precieze manier om de tijd die een bouwdeel meegaat te beschrijven. Deze informatie is cruciaal om een gebouw te begrijpen.

Duurzaamheid is een kennisgebied dat niet een twee drie te begrijpen is. Het is een relatief nieuw begrip en nog niet alle effecten en gevolgen zijn even duidelijk. Haico van Nunen heeft onderzoek gedaan naar een meer precieze manier om de tijd die een gebouw meegaat te beschrijven. Deze informatie kan gebruikt worden om een gebouw beter te begrijpen, of het nu gaat om het uitvoeren van een Levens Cyclus Analyse of om het inschatten van de onderhoudsbehoefte en -kosten in de tijd.

 

Het is nodig om precies te weten hoeveel producten er nodig zijn door de tijd heen. Gedurende het onderzoek is de levensduur van een gebouw vastgesteld op 120 jaar. Levensduurdenken als concept is van groot belang. Indien de levensduur van een product nauwkeurig is, dan zijn de onderliggende beoordelingen ook nauwkeurig. De Verbeterde Factor Methode, die in dit onderzoek ontwikkeld is, voorziet in deze nauwkeurigheid.

 

Assessment of the Sustainability of Flexible building is het proefschrift van Haico van Nunen. Van Nunen is werkzaam bij de BouwhulpGroep b.v. te Eindhoven.

 

Assessment of the Sustainability of Flexible building wordt uitgegeven door Uitgeverij Æneas en is te bestellen via www.aeneas.nl/flexiblebuilding of via Uitgeverij Æneas, Dr. van Helvoortstraat 3, 5281 BJ BOXTEL, tel. 0411-65 00 85, fax 0411-65 00 80, e-mail: mail@aeneas.nl. Meer informatie over deze en andere boeken vindt u ook op onze website www.aeneas.nl.

 

Titel:

Assessment of the Sustainability of Flexible building – The Improved Factor Method: service lift prediction of buildings in the Netherlands, applied to life cycle assessment

Auteur:

Haico van Nunen

Verschijningsdatum:

21 september 2010

ISBN:

978-94-6104-014-5

Taal:

Engels

Omvang:

224 pagina’s

Verkoopprijs:

€ 59,95

Direct bestellen?

Klik hier.


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.