Uitgaven Æneas in digitale bibliotheek Yindo

maandag 23 juli 2012 317x gelezen

BOXTEL, maandag 23 juli 2012 – Enkele boeken van Uitgeverij Æneas zijn nu ook beschikbaar via Yindo. Yindo is een digitale bibliotheek waar je elektronische boeken van verschillende uitgeverijen kunt lezen, lenen en kopen. Uitgaven van Æneas die op dit moment via Yindo beschikbaar zijn: ‘Energie in 2030’, ‘EnergieVademecum’, ‘Huis vol energie’, ‘Een te grote kist bananen’ en ‘Rimpels in de ruimtelijke ordening’. Uitgeverij Æneas is druk bezig met de uitbreiding van haar assortiment op Yindo.

Hoe werkt het?

De boeken in Yindo download je niet, maar worden gestreamd. Dit betekent dat ze niet worden opgeslagen op je apparaat (computer, laptop of tablet), maar dat ze direct via internet worden opgevraagd. Daarom hoef je niets te downloaden en kun je direct beginnen met lezen. Na aanmelden heb je altijd en overal ter wereld toegang tot je eigen bibliotheek. Yindo onthoudt welk boek je leest, waar je bent gebleven en welke aantekeningen en bladwijzers je hebt gemaakt. Alle boeken zijn geheel doorzoekbaar en je leest altijd de nieuwste versie van de uitgave. Yindo is bovendien erg flexibel: je kunt een boek permanent kopen, maar het is ook mogelijk om een boek te lenen.

 

Lenen of kopen

Om te beginnen registreer je jezelf op Yindo. Vervolgens kies je een boek uit het assortiment. Van de uitgaven van Æneas zijn verschillende voorbeeldpagina’s gratis in te zien. Nieuwsgierig geworden? Dan kun je het boek lenen of kopen. Wanneer je het boek wilt lenen: druk op de knop ‘Kopen en lenen’ en selecteer één van de leenopties, zoals de optie ‘Eén maand op boekenplank’. De titel zal dan na een maand van je boekenplank verdwijnen. Wanneer je het boek wilt kopen: druk op ‘Kopen en lenen’ en selecteer de optie ‘Permanent op boekenplank’. De titel staat dan permanent op je boekenplank.

 

24Seven-abonnement

Met het 24Seven-abonnement kun je álle uitgaven in Yindo lezen voor een vast bedrag van € 9,95 per maand en € 27,50 voor drie maanden. Dit is een onbeperkt abonnement, wat inhoudt dat je net zo veel uitgaven op je plankje mag zetten als je wilt. Elke uitgave vervalt na een maand, maar verlengen is kosteloos, zolang je abonnement geldig is. Bestel het 24Seven-abonnement hier.

 

Assortiment

Op Yindo kun je een breed assortiment boeken vinden: vakboeken, literatuur, thrillers, reisverhalen, kinderboeken, kookboeken, kunstboeken, managementboeken, tijdschriften en nog veel meer. Op dit moment omvat het assortiment circa 2000 titels, zowel nieuwe als wat oudere titels. Het assortiment groeit bijna wekelijks.

 

Probeer Yindo gratis uit

Na aanmelding bij Yindo krijg je een gratis leestegoed van 5 euro waarmee je boeken kunt lenen en kopen. Meld je nu aan.


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.