Tweedaagse leergang herbestemmen;

nieuwe tijden, nieuw vakmanschap

dinsdag 26 februari 2013 124x gelezen

Woensdag 11 en donderdag 26 september 2013

Samenstelling programma Sander Gelinck id&dn |transformatieteam

 

Heel veel vastgoed staat leeg. Antwoorden op die leegstand zijn schaars. Herbestemmen wordt vaak genoemd als oplossing, maar de economische situatie maakt herbestemmen niet eenvoudig. De marges zijn smal en een kleine vergissing kan grote gevolgen hebben. Op deze leergang delen praktijkdeskundigen hun kennis om u voor vergissingen te behoeden. En delen hoe je regels in je voordeel laten werken, procedures versnellen en de fiscus laten meewerken.

Datum

11 - 26 september 2013

Locatie

Rotterdam & Amersfoort

Organisatie

d&dn|transformatieteam, renda, Nationaal Programma Herbestemming en SBRCURnet.

Doelgroep

Initiatiefnemers van herbestemmingprojecten, medewerkers van gemeenten, corporaties, architecten, eigenaren van leegstaande gebouwen en hun adviseurs.

Deelnamekosten

€ 995,- exclusief BTW

Voor de tweede keer dit jaar wordt de leergang Herbestemmen Vak van de toekomst georganiseerd. In de afgelopen vijf jaar zijn meer dan 180 bouwers, ontwikkelaars,(gemeentelijke) aanjagers, architecten en adviseurs door ons ingeleid in de theorie en

praktijk van het herbestemmen van leegstaande gebouwen.

 

In de leergang focussen we op het transformeren van kantoren naar woningen. Zowel tijdelijk als permanent komt aan bod. Het geleerde kunt u natuurlijk ook in monumentale gebouwen en voor (nieuw) werken, een hotel of winkelen toepassen. Deze leergang staat nieuw vakmanschap centraal. De tijden zijn veranderd, maar dat geldt ook voor wet en regelgeving. Het vak herbestemmen begint bij weten voor wie je het doet. Die klanten zijn diverser dan menigeen denkt. Hoe vind je ze of ontwikkel je met bewoners samen? En hoe omzeil je technische, financiële en organisatorische klippen tussen plan en resultaat?

 

Meer informatie vindt u op www.renda.nl/herbestemmen.


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.