NRP en Renda werken samen aan kennis over bestaande bouw

donderdag 16 januari 2014 445x gelezen

BOXTEL, donderdag 16 januari 2014 - NRP en Renda, kennisnetwerk bestaande bouw, hebben een samenwerkingsverband gesloten. Het NRP wordt één van de nieuwe partners van Renda in 2014 en Renda sluit zich aan bij NRP. Zodoende kunnen de partners van NRP optimaal profiteren van de kennis die bij beide netwerken aanwezig is.

Onderdeel van het partnerschap is dat Renda aandacht gaat besteden aan de activiteiten van het NRP. Bovendien worden leden van het NRP expertleden van Renda. “Door samen met Renda op te trekken, kunnen we onze partners meer bieden. Wij willen als NRP kennisuitwisseling tussen de partners bevorderen en Renda vormt hierbij een welkome samenwerkingspartij”, aldus Frank Bijdendijk, voorzitter van het NRP.

 

Complementair

Æbele Kluwer, directeur van Uitgeverij Æneas en uitgever van Renda, is zeer te spreken over de overeenkomst. “We zien het NRP als een aanwinst voor ons kennisnetwerk. De activiteiten van NRP en Renda zijn complementair. Door samenwerken kunnen we beiden meer bieden aan onze leden. Ik hoop dat we de samenwerking in de toekomst verder uit kunnen bouwen”, vertelt Kluwer.

 

Over NRP

Stichting NRP is een netwerk van ruim 80 private partijen uit de volledige breedte van de vastgoedsector. Dit platform is in 2011 opgericht met als doel: het bevorderen van duurzaam gebruik van de bestaande gebouwde omgeving door middel van renovatie en transformatie. De partners werken binnen het NRP aan onderlinge kennisuitwisseling en nieuwe business coalities. Het NRP organiseert diverse netwerkbijeenkomsten en Expert Panels, de jaarlijkse prijsvraag NRP Gulden Feniks, de NRP Academie en het netwerk NRP Next Gen voor jonge professionals.

 

Over Renda

Renda, kennisnetwerk bestaande bouw, laat vakgenoten kennis delen en zo duurzamer en slimmer renoveren. Renda stelt zich tot doel alle relevante kennis over de aanpak van de bestaande bouw te verzamelen en in diverse vormen beschikbaar te stellen aan het renovatievak; online, in print, webtv en met netwerkbijeenkomsten.


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.