Nationale Dubo Dagen

vrijdag 13 mei 2011 189x gelezen

De Nationale Dubodag is vernieuwd: het jaarlijkse evenement biedt nu twee dagen. Op de eerste dag op 28 september wordt tijdens de opening van de beurs de winnaar van de Nationale Dubo Award 2011 bekendgemaakt. Tijdens de tweede dag, 29 september, vindt het bekende Dubo Dag Congres plaats, waarvan de opzet ook is vernieuwd.

Datum

28 - 29 september 2011

Locatie

Expo Houten

Volgens de organisatie is de Dubo Dag de belangrijkste jaarlijkse beurs voor professionals die zich bezighouden met duurzaam bouwen. Op de beurs zijn deze keer 60 exposanten terug te vinden. Informatie over de plannen en inzichten van de invloedrijke koplopers op het congres kan worden opgedaan, en ook zijn er gratis workshops en demonstraties in de inloopsessies.


 

Thema's

Thema’s voor het Dubo Dag Congres zijn onder andere: - met technische innovaties naar een duurzame wereld, - duurzame architectuur als uitdaging, - klant en duurzaamheid bepalen de toekomstige markt, - de economie van duurzaam bouwen, - stad van de toekomst: duurzaam, fossielvrij en leefbaar, - sluiten van kringlopen in de bouw.

 

Meer informatie vindt u via de website van de Dubo Dagen.


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.