Masterclass Duurzaam Ontwikkelen

dinsdag 19 juli 2011 44x gelezen

In september 2011 start NEPROM met de Masterclass Duurzaam Ontwikkelen (MCDO). Deze masterclass is bedoeld om praktische handreikingen te geven aan ervaren vastgoed- en gebiedsontwikkelaars die vorm moeten geven aan duurzaamheid in projecten of verantwoordelijk zijn voor duurzaamheid binnen hun organisatie.

Datum

22 september 2011

Locatie

Conferentiehotel Kaap Doorn, Doorn

Organisatie

NEPROM

Deelnamekosten

€ 4.750,- voor NEPROM-leden, € 5.500,- voor niet-leden (excl. btw)

Tijdens MCDO komen wonen, kantoren en winkels, gebouwen en gebieden allemaal aan bod. Ervaren praktijkdocenten uit de top van duurzaam ontwikkelend Nederland geven in de praktijkgerichte masterclass een kijkje in hun eigen keuken. Sprekers zijn onder andere Marlon Huysmans (OVG), Henk Seinen (Seinen Nieuwbouw), Friso de Zeeuw (Bouwfonds), Rudy Stroink (TCN), Pieter Hameetman (AM Duurzaam) en Onno Dwars (Volker Wessels Vastgoed). De oprichter van Dance4Life en Naga Foundation, Dennis Karpes, geeft een frisse blik op marketing, branding en reputatiemanagement.

 

Programma

Het programma van de masterclass bestaat uit drie blokken van ieder 2,5 dag. Het eerste blok is als inleidend blok opgezet en geeft vanaf het begin al aanzetten, prikkels en nieuwe inzichten om op een andere manier met duurzaamheid om te gaan. In het tweede blok staat de klant centraal en ligt de focus op marketing en reputatie. Dat gebeurt onder andere door bij andere sectoren te kijken. In het derde en laatste blok gaan we dieper in op gebiedsontwikkeling en financiering. De Masterclass Duurzaam Ontwikkelen wordt afgesloten met presentaties van de deelnemers.

 

MCDO richt zich op projectontwikkelaars met minimaal vijf jaar ervaring. Naast deelnemers van NEPROM-leden kunnen ook medewerkers van niet-leden, overheden en corporaties deelnemen. Er is plaats voor maximaal 25 personen. Meer informatie vindt u via NEPROM.


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.