Lancering Betoniek Vakblad aanstaande dinsdag

Eerste exemplaar nieuwe uitgave wordt overhandigd aan Jil Ligterink

vrijdag 11 oktober 2013 604x gelezen

BOXTEL, vrijdag 11 oktober 2013 – Aanstaande dinsdag 15 oktober om 15.00 uur zal op de BetonVakdagen in Gorinchem het nieuwe Betoniek Vakblad officieel gelanceerd worden. In dit nieuwe magazine wordt vooral aandacht besteed aan betonuitvoering. De vraag die centraal staat in deze uitgave: hoe realiseer je bouwprojecten op een kwalitatief hoogstaande en efficiënte manier? De huidige Betoniek blijft bestaan en wordt omgedoopt tot Betoniek Standaard.

Dit najaar lanceert Betoniek een nieuwe uitgave: Betoniek Vakblad. Dit wordt een magazine op groot formaat met artikelen over technologie en uitvoering van beton. Aandacht zal hierin uitgaan naar uitvoering van betonconstructies, meer nog dan in de bestaande Betoniek. U kunt artikelen verwachten over bijvoorbeeld projecten, ontwikkelingen, onderzoek, regelgeving en onderwijs. De artikelen worden geschreven door mensen uit het vak, met verstand van bouwen dus. Ook komt er ruimte voor persoonlijke meningen en discussies. Kortom, een veelheid aan informatie die is bedoeld voor mensen die te maken hebben met het verwerken, plaatsen of monteren van beton, ofwel: de aannemerij. Maar de informatie helpt ook de toeleverende industrie, adviesbureaus, onderzoeksinstellingen, overheden en onderwijs bij het nog beter uitoefenen van hun vak. Dit alles moet eraan bijdragen dat de kwaliteit van uitvoering op een hoog niveau komt én blijft, zodat wat er op de tekentafel wordt bedacht ook op een degelijke en efficiënte manier wordt gerealiseerd.

 

Feestelijke presentatie

Op dinsdag 15 oktober wordt u om 15.00 uur welkom geheten door hoofdredacteur Hans Kooijman, directeur van Dura Vermeer Beton- en Waterbouw en uitgever/vakredacteur Jacques Linssen van Uitgeverij Æneas. Daarna wordt het nieuwe Betoniek Vakblad feestelijk gepresenteerd. Jil Ligterink – voorzitter van de Vakgroep Civiele Betonbouw van Bouwend Nederland en directeur van Van Hattum en Blankevoort – zal het eerste exemplaar van Betoniek Vakblad in ontvangst nemen uit handen van André Burger, directeur van het Cement&BetonCentrum. Tot slot heffen we gezamenlijk het glas op dit nieuwe initiatief.

 

Over Betoniek

Betoniek verspreidt al 44 jaar kennis over de technologie en uitvoering van beton. Het nieuwe Betoniek Vakblad verschijnt vier keer per jaar, het eerste in oktober 2013. Daarnaast wordt het huidige Betoniek omgedoopt in Betoniek Standaard, dat ook vier keer per jaar zal verschijnen. Betoniek Standaard wordt samengesteld en nauwkeurig getoetst door leden van een deskundige en onafhankelijke redactie. In deze uitgave wordt kennis vastgelegd waarover consensus bestaat in de markt. Samen zullen Betoniek Vakblad en Betoniek Standaard deel uitmaken van het Betoniek Platform. Dit platform heeft nog veel meer te bieden, zoals een website en een nieuwsbrief. Allemaal met hetzelfde doel: kennis over bouwen met beton vastleggen en delen met vakgenoten. Betoniek Standaard en Betoniek Vakblad  zijn uitgaven van het Cement&BetonCentrum en Uitgeverij Æneas.

www.betoniek.nl


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.