Hans van der Vlist ontvangt eerste exemplaar ‘Conceptueel Bouwen’

woensdag 16 december 2009 Laura Graat 522x gelezen

Hans van der Vlist, secretaris-generaal van VROM, nam op 26 november j.l. het eerste exemplaar van het boek ‘Conceptueel Bouwen’ in ontvangst. Dit deed hij ter gelegenheid van een bijeenkomst van het Netwerk Conceptueel Bouwen. Rinus Platschorre, voorzitter van het Nederlands Verbond Toelevering Bouw (NVTB), overhandigde het eerste exemplaar en roemde conceptueel bouwen als interessant onderwerp en het rendement dat de strategie opbrengt voor bedrijven.
Hans van der Vlist onvangt het eerste exemplaar van 'Conceptueel Bouwen' uit handen van Rinus Platschorre.

Hans van der Vlist onvangt het eerste exemplaar van 'Conceptueel Bouwen' uit handen van Rinus Platschorre.

In het nieuwe boek 'Conceptueel Bouwen' wordt een werkwijze belicht, die een oplossing kan bieden voor problemen die ontstaan bij traditionele manier van bouwen. Conceptueel bouwen is een nieuwe aanbodstrategie voor partijen in de gebouwde omgeving. Het is het realiseren van gebieden, bouwwerken of bouwdelen vanuit projectoverschrijdende concepten.

 

Pieter Huijbregts schreef dit standaardwerk als handleiding in de wereld van conceptueel bouwen. Het boek geeft stap voor stap antwoorden op vragen als: wat houdt conceptueel bouwen in? Hoe bepaal ik een strategie? Hoe ontwikkel je concepten? En wat zijn de voordelen? Het is niet alleen een studieboek, maar ook in de praktijk een nuttig handboek.

 

Klik hier voor meer informatie of om het boek direct te bestellen. 


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.