Evenement HIER opgewekt 2013

woensdag 10 juli 2013 128x gelezen

In een dag alles weten over lokale duurzame energie? Kom dan naar het Evenement HIER opgewekt 2013!

Datum

15 november 2013

Locatie

Rijtuigenloods Amersfoort

Organisatie

HIER opgewekt

Doelgroep

Lokale energie-initiatieven

Op vrijdag 15 november vindt voor de tweede keer het Evenement HIER opgewekt plaats. Met meer dan 25 workshops, plenaire sessies, een netwerkborrel en ongeveer 650 bezoekers is het Evenement HIER opgewekt het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland. Locatie is De Rijtuigenloods in Amersfoort. Het Evenement HIER opgewekt is hét evenement voor en door lokale energie initiatieven. Op 15 november 2013 komt iedereen die betrokken is bij lokale energieopwekking bij elkaar in Amersfoort. Initiatieven, VvE’s, gemeenten, corporaties, provincies en serviceverleners. Om te leren, te delen en te ontmoeten.

 

Programma
Ook dit jaar starten we met een aantal prikkelende bijdragen van specialisten en ervaringsdeskundigen. Inspirerend, enthousiasmerend én kritisch. Rode draad: hoe zorgen we ervoor dat lokaal duurzaam de komende jaren gaat vliegen?

Gedurende de dag volg je drie themasessies naar keuze. Het programma is opgebouwd langs zeven hoofdthema’s. In het programma wisselen interactieve workshops, inspiratiesessies en debatten elkaar af. Tussen de bedrijven door is er gelegenheid tot speeddaten, kennismaking met elkaar én met partners en sponsoren. Vanzelfsprekend sluiten we het evenement af met een netwerkborrel. Het programma is opgebouwd langs zeven hoofdthema’s.

1. Burgerkracht benutten
2. Co-creëren, organiseren en communiceren
3. Schakelen in de samenleving
4. Projecten implementeren
5. Verdienmodellen vormgeven
6. Zakelijk samenwerken
7. Het grote plaatje

 

Programma voor lokale overheden
Voor ambtenaren van lokale overheden stellen Agentschap NL en RWS Leefomgeving op 15 november een apart programma samen. Speciaal voor gemeenten én een deel samen met lokale energie initiatieven.

Meer informatie: Ga naar de website van het evenement HIER opgewekt


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.