Energie in 2030 - Maatschappelijke keuzes van nú

maandag 18 juli 2011 93x gelezen

Op 12 oktober aanstaande organiseren het Rathenau Instituut en Energie+ het symposium Energie in 2030 – Maatschappelijke keuzes van nú. Direct aanmelden!

Datum

12 oktober 2011

Locatie

Koninklijke Schouwburg, Den Haag

Organisatie

Rathenau Instituut en Energie+

Deelnamekosten

gratis!

Het zekerstellen van onze energievoorziening voor de periode vanaf 2030 zorgt nu al voor lastige keuzes en onrust. Denk aan lokale protesten van burgers die een windpark of een kolencentrale voor de deur dreigen te krijgen. Of aan de discussie over schaliegaswinning in Brabant. In de komende decennia zal Nederland te maken krijgen met een energievoorziening die steeds controversiëler wordt.

 

In het symposium Energie in 2030 kijken we hoe het maatschappelijk draagvlak voor energie-ontwikkelingen kan groeien. Hoe verdelen we de lusten en de lasten van onze energievoorziening zo eerlijk mogelijk over de consument, het bedrijfsleven en de overheid? En hoe reduceren we de nadelige effecten op mens en milieu elders?

 

Programma

De programma-indeling is bekend, sprekers worden in de loop van de maand juli/augustus toegevoegd. De dag start om 11:00 uur en zal rond 17:30 eindigen.

 

Op het symposium wordt het gelijknamige boek Energie in 2030 – Maatschappelijke keuzes van nu officieel gepresenteerd.

 

 

Entree

Het symposium is gratis toegankelijk bij voorinschrijven. Bezoekers die zich voor 16 september 2011 aanmelden ontvangen op 12 oktober het boek Energie in 2030 gratis. Naast het programma zijn ook de lunch en pauzedrankjes inbegrepen.

 

Aanmelden

Meld u vóór 16 september aan en ontvang het boek Energie in 2030 gratis! Klik hier om direct aan te melden.

 

Verhinderd?

Indien u verhinderd bent kan uw collega u zonder bijkomende kosten vervangen. Wilt u annuleren? Dat kan uitsluitend schriftelijk via events@aeneas.nl. Tot 1 oktober kunt u kosteloos annuleren. Na deze datum kunt u nog wel een collega sturen. Maar ontvangen wij geen annulering of wijziging en komt u niet, dan brengen wij 95 euro administratiekosten in rekening.

 

Contact

Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij het Rathenau Instituut, via info@rathenau.nl en voor organisatorische vragen neemt u contact op met Uitgeverij Æneas, via events@aeneas.nl.

Meer informatie: Energie in 2030


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.