Energie 2011

dinsdag 19 april 2011 73x gelezen

CO2-emissiehandel , gasleveringen uit Rusland, duurzame energiehuishouding, subsidies, energieprestatie van gebouwen en klimaatverandering zijn energie gerelateerde onderwerpen die regelmatig het nieuws halen. Energie besparen blijft noodzakelijk en is een vraagstuk dat bij veel organisaties speelt; zowel in de industrie, de vastgoedsector en de bouw. De vakbeurs Energie is de wegwijzer om optimaal te besparen.

Datum

4 - 6 oktober 2011

Locatie

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

De voorbereiding voor Energie 2011 is van start gegaan. Project manager Richard Butter: “Energie is een hot item. Tot nu toe is meer dan de helft van de beschikbare deelnemersplekken gevuld en de aanmeldingen komen in een rap tempo. We zijn druk bezig met het samenstellen van het congresprogramma en de activiteiten. Het belooft ook deze editie weer een interessant programma te worden.”

 

Smart grids, inkoopprijzen van energie en duurzame energie als marketingtool zijn enkele onderwerpen die in het congresprogramma van Energie 2011 aan de orde komen. Tevens worden de Energie Award Young Professionals en de Energie Award Spirits of Innovation uitgereikt.

Meer informatie vindt u via Energie 2011. Gelijktijdig met Energie 2011 wordt de beurs Milieu 2011 gehouden.Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.