Debat en signeersessie Jan Rotmans op Energievakbeurs 2012

maandag 8 oktober 2012 548x gelezen

BOXTEL, maandag 8 oktober 2012 – Morgen verschijnt ‘In het oog van de orkaan – Nederland in transitie’. In dit boek verhaalt Jan Rotmans over de uiteenlopende transitieprocessen die zich in heel Nederland afspelen. Het laat zien hoe transities tot stand komen en hoe deze kunnen worden ‘gestuurd’ naar een duurzamere samen­leving. Tevens bevat het een inspirerende toekomstvisie voor Nederland in 2050: vooruit naar vroeger.

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de officiële presentatie van ‘In de oog van de orkaan’. Dit gebeurt morgen (dinsdag 9 oktober) middels een inhoudelijk debat en een signeer­sessie op de Energievakbeurs 2012 in Den Bosch.

 

Debat

Onder leiding van auteur Jan Rotmans en Eva-Marije Smit debatteren deskundigen uit de energiewereld, bouw, gezond­heidszorg, voedingsmiddelenindustrie en gebieds­ontwikkeling over de thematiek van het boek. Dit debat vindt plaats van 13.30 uur tot 15.00 uur in het Energie­theater (06.B065).

 

Signeersessie en beursaanbieding

Na afloop van het debat signeert Jan Rotmans zijn boeken in de stand van Uitgeverij Æneas (5.C.043). Daar bent u van harte welkom op een feestelijke borrel ter gelegenheid van de verschijning van ‘In het oog van de orkaan’. Alleen op 9 oktober a.s. is het boek te verkrijgen voor € 20,- i.p.v. € 29,95. Let op: deze aanbieding is alleen geldig wanneer het boek op de beurs wordt aanschaft en zolang de voorraad strekt.

 

Boekspecificaties

Titel:                            In het oog van de orkaan

Ondertitel:                    Nederland in transitie

Auteur:                         Jan Rotmans

Verschijningsdatum:      9 oktober 2012

ISBN:                           978-94-6104-026-8

Prijs:                            € 29,95 (incl. btw)

Meer informatie: http://www.nederlandintransitie.nl


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.