‘Bouwen met stro’ aan tweede druk toe

Eerste druk wegens overweldigende belangstelling al uitverkocht

woensdag 29 mei 2013 296x gelezen

BOXTEL, woensdag 29 mei 2013 – Drie weken geleden presenteerde Uitgeverij Æneas het boek ‘Bouwen met stro – Nederlandse huizen van ecologisch materiaal’. Een inspirerend boek met een hoog “koffietafel”-gehalte. De belangstelling bleek overweldigend. Zo overweldigend, dat ‘Bouwen met stro’ nu al aan een tweede druk toe is, die 13 juni aanstaande zal verschijnen.

Duurzame oplossing

Bouwen met stro is hip. Het lijkt een tegenstrijdigheid, maar steeds meer mensen beseffen dat ze anders moeten omgaan met het milieu en de natuur. Daarnaast is er een groeiend besef dat de omgeving van wezenlijk belang is voor de persoonlijke gezondheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer televisieprogramma’s, tijdschriften en boeken aandacht schenken aan ecologisch bouwen, energetische zelfvoorziening en energie van zon en wind. Dat duurzaam bouwen uiteindelijk ook gunstig is voor de portemonnee, zal in een tijd waarin men spreekt van een crisis absoluut bijdragen aan dit groeiende besef. Het bouwen met stro lijkt één van de oplossingen te zijn.

 

‘Ik zag reikhalzend uit naar dit boek. Dus toen we van Uitgeverij Æneas eindelijk de drukproef ontvingen, werden mijn toch al hooggespannen verwachtingen zelf nog overtroffen. ‘Bouwen met stro’ is een fantastisch boek, niet in de laatste plaats vanwege de vele grote kleurenfoto’s. Het oog wil immers ook wat. Maar die prachtige foto’s vormen ook het overweldigende bewijs dat bouwen met stro geen krakkemikkig ogende bouwsels oplevert, (zoals sommige mensen helaas nog denken) maar prachtige huizen en bedrijfspanden van hoogstaande kwaliteit’ (Martha Resink, Omslag)

 

Ook geïnteresseerd in inspirerende, voltooide projecten in Nederland van gebouwen die zijn gebouwd met stro? Meer weten over de geschiedenis van bouwen met stro en de huidige Nederlandse regelgeving ten aanzien van bouwen en bouwtechnieken?

 

Meer informatie of direct bestellen: www.aeneas.nl/bouwenmetstro.

 

Boekspecificaties

Auteur:

Michel Post

ISBN:

978-94-6104-029-9

Aantal pagina's:

144

Formaat:

21 x 21 cm

Uitvoering:

full colour

Bindwijze:

genaaid gebrocheerd

Verschijningsdatum:

Tweede druk:

7 mei 2013

13 juni 2013

Prijs:

€ 24,95 


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.