‘Bewonerscommunicatie bij duurzame woningverbetering’ gepresenteerd

woensdag 17 november 2010 Ellen van Brummelen 595x gelezen

BOXTEL, woensdag 17 november 2010 – Afgelopen maandag 15 november is het boek ‘Bewonerscommunicatie bij duurzame woningverbetering’ officieel gepresenteerd. Peter Hillenga, directeur-bestuurder van Stichting De Huismeesters, overhandigde het handboek aan Jan Boeve, directeur van Aedes, en Susan Huijbrechts, campagnemedewerker energiebesparing bij de Nederlandse Woonbond. De overhandiging vond plaats op het hoofdkantoor van Aedes in Hilversum.
Jan Boeve (links) ontvangt het boek uit handen van Peter Hillenga (rechts). Foto: Claudia Scholte.

Jan Boeve (links) ontvangt het boek uit handen van Peter Hillenga (rechts). Foto: Claudia Scholte.

‘Bewonerscommunicatie bij duurzame woning­verbetering’ is een hulpmiddel voor corporaties en gemeenten bij het opzetten van weloverwogen en zorgvuldige bewonerscommunicatie bij woning­verbetering. De aansluitende module bij de succesvolle Toolkit Bestaande Bouw helpt projectleiders en hun communicatieadviseurs om de relevante factoren in kaart te brengen. Aan de hand van het CommunicatieKompas kunnen zij eenvoudig een analyse maken om erachter te komen welke strategiekeuze de beste is. Daarbij worden praktische tips en voorbeelden gegeven van communi­catieactiviteiten die corporaties al in de praktijk hebben toegepast.

 

‘Bewonerscommunicatie bij duurzame woning­verbetering’ draagt bij aan een goede relatie met bewoners, juist ten tijde van een wijk- of woning­verbeteringsproces. De module is een must voor projectleiders, adviseurs en communicatiemedewerkers van corporaties en gemeenten. Ook voor andere professionals bij woningverbeteringen en bewonersorganisaties is het een prachtig hulpmiddel.

 

Het boek is mede mogelijk gemaakt door de inhoudelijke en financiële bijdrage De Huismeesters, KAW Architecten en Adviseurs, Noorderlings Communicatie, BAM Woningbouw, Agentschap NL Energie en Klimaat en Gemeente Groningen.

 

Kijk voor meer informatie op www.bewonerscommunicatie.nu.

Direct bestellen? Klik hier.

 

Hierboven: Susan Huijbrechts en Peter Hillenga. Foto's: Claudia Scholte.


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.