Aeneas Media nieuwe uitgever Tijdschrift voor de Volkshuisvesting en S+RO

maandag 6 juli 2015 784x gelezen

Platform31 en Aeneas Media hebben overeenstemming bereikt over overname van de vakbladen S+RO en Tijdschrift voor de Volkshuisvesting. Beide titels worden per 1 juli 2015 uitgegeven door Aeneas Media. De redacties van beide bladen zijn blij met deze wijziging van uitgever.

De manier waarop u als lezer vakkennis gebruikt en aangeboden wilt krijgen, is sterk in ontwikkeling. Iedere twee maanden een magazine op de mat is niet langer toereikend. Kennis moet permanent zijn te raadplegen, het enorme aanbod moet doorzoekbaar zijn en elke soort kennis vraagt om zijn eigen vorm. Dat kan een geprint artikel zijn, maar steeds vaker ook een video, app, online database of een website. “Om klaar te zijn voor de toekomst is het nodig dat ook TvV meegaat in deze ontwikkeling”, zegt Marja Elsinga, hoofdredacteur van Tijdschrift voor de Volkshuisvesting (TvV).

      

 

Voorzien in grote behoefte

Met de verandering van uitgever naar Aeneas Media, kunnen S+RO en TvV worden ontwikkeld tot vakmedia die passen bij deze tijd. "Door de overname wordt het mogelijk met S+RO te voorzien in de grote behoefte om de snelle ontwikkelingen op het vlak van Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening te stimuleren en kritisch te volgen. Aeneas Media heeft de kennis en de infrastructuur om dit goed te kunnen doen”, aldus Paul Gerretsen van Deltametropool. Bovendien sluiten beide titels goed aan bij de andere uitgaven van Aeneas Media.

 

Over Aeneas Media

Aeneas Media faciliteert kennisuitwisseling in vaknetwerken. Dat doet zij met boeken en vakbladen, maar ook online, met video en met kennisbijeenkomsten. Aeneas Media te Boxtel richt zich op de vakgebieden Betontechnologie en Constructie, Bestaande Bouw en Duurzame Energie en Energie in de Gebouwde Omgeving.

 

Over Platform31

Platform31 ondersteunt professionals en organisaties bij sociale, economische en ruimtelijke vraagstukken met praktijkgerichte kennis en relevante netwerken. Samen met partners ontwikkelt Platform31 kennis in wetenschappelijk onderzoek, praktijkexperimenten en netwerken. Deze kennis verspreidt ze zowel breed in de vakwereld, als gericht in opleidingen, congressen en excursies.  


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2017 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.