24Seven-abonnement Yindo

297x gelezen

Met het 24Seven-abonnement kun je álle uitgaven in Yindo lezen voor een vast bedrag van € 27,50 voor drie maanden. Dit is een onbeperkt abonnement, wat inhoudt dat je net zo veel uitgaven op je boekenplank mag zetten als je wilt. Elke uitgave vervalt na een maand, maar verlengen is kosteloos, zolang je abonnement geldig is.

Prijs

van € 29,85 (incl. btw) voor € 27,50 (incl. btw)

Dit product is helaas niet meer beschikbaar.

Wat is Yindo?

Yindo is een digitale bibliotheek waar je elektronische boeken van verschillende uitgeverijen kunt lezen, lenen en kopen. Uitgaven van Æneas die op dit moment via Yindo beschikbaar zijn: ‘Energie in 2030’, ‘EnergieVademecum’, ‘Huis vol energie’, ‘Een te grote kist bananen’ en ‘Rimpels in de ruimtelijke ordening’. Uitgeverij Æneas is druk bezig met de uitbreiding van haar assortiment op Yindo.

 

Hoe werkt het?

De boeken in Yindo download je niet, maar worden gestreamd. Dit betekent dat ze niet worden opgeslagen op je apparaat (computer, laptop of tablet), maar dat ze direct via internet worden opgevraagd. Daarom hoef je niets te downloaden en kun je direct beginnen met lezen. Na aanmelden heb je altijd en overal ter wereld toegang tot je eigen bibliotheek. Yindo onthoudt welk boek je leest, waar je bent gebleven en welke aantekeningen en bladwijzers je hebt gemaakt. Alle boeken zijn geheel doorzoekbaar en je leest altijd de nieuwste versie van de uitgave. Yindo is bovendien erg flexibel: je kunt een boek permanent kopen, maar het is ook mogelijk om een boek te lenen.

 

Assortiment

Op Yindo kun je een breed assortiment boeken vinden: vakboeken, literatuur, thrillers, reisverhalen, kinderboeken, kookboeken, kunstboeken, managementboeken, tijdschriften en nog veel meer. Op dit moment omvat het assortiment circa 2000 titels, zowel nieuwe als wat oudere titels. Het assortiment groeit bijna wekelijks.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over het abonnement, zie het nieuwsbericht van Æneas en de website van Yindo.

Overige informatie

Looptijd: 3 maanden
Verlenging: stopt automatisch

Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.